Byggerådgivning og tilstandsrapport af beskikket byggesagkyndig

Visborg Byggeservice er husets næstbedste ven

Visborg Byggeservice tilbyder forskellige services, der knytter sig til rådgivning og vejledning, så du får så godt et hus som muligt eller bor så godt og billigt i sit nuværende hus, som det kan lade sig gøre. Efter dig, er vi husets bedste ven…

Køberrådgivning; hus-gennemgang og prisoverslag

Er du ved at købe nyt hus, så lad os gennemgå huset for fejl og mangler, inden du skriver under – eller ikke skriver under. I mange tilfælde kan du med vores rapport i hånden opnå betydelige nedslag i prisen på huset.

Ét og femårs gennemgang af dit hus

Har du fået bygget nyt hus, skal der ifølge kontrakten foretages et étårs uvildigt eftersyn via en uvildig tredjemand for fejl og mangler, der skal udbedres på entreprenørens regning. Og efter 5 år skal der igen foretages et eftersyn. Visborg Byggeservice har stor erfaring med disse tilsyn.

Byggetilsyn – få det, du betaler for, når du bygger nyt

Det er de færreste privatpersoner, der har tid eller teknisk viden til at følge med i byggeriet af deres nyt hus.
Bliver muren og taget fx isoleret, som kontrakten siger? Monteres dampspærren korrekt?
Lad Visborg Byggeservice holde tilsyn med byggeriet. Så sikrer du, at du ikke skal leve med fejl, der måske først dukker op som skader om 10 år, når du selv skal betale.

Tilstandsrapport af en beskikket byggesagkyndig

Visborg Byggeservice kan også hjælpe dig, når du skal sælge dit hus. En tilstandsrapport er en rapport over boligens tilstand, som skal udarbejdes af en beskikket byggesagkyndig. Ejer Brian Bak Jensen er godkendt som beskikket byggesagkyndig.

Kontakt din lokale byggerådgiver

Har du brug for en dygtig rådgiver vedrørende dit hus, er du velkommen til at kontakte mig. 
Ring til Visborg Byggeservice på 40518442 eller send en mail til bb@visborg-byggeservice.dk