Send en besked
Ring os op

Om Visborg Byggeservice ApS

Tømrer for tilfredse kunder

Tømrerfirmaet Visborg Byggeservice ved Hadsund betjener kunder i hele det område, der omfatter Hobro, Randers og Aalborg. Ejer Brian Bak Jensen blev udlært som tømrer/snedker i 2001 og har siden taget uddannelsen som bygningskonstruktør i 2015.

God gammeldags tømrer – kvalitet med de nyeste værktøjer

Som tømrerfirma lægger vi stor vægt på at udføre et godt gammeldags kvalitetsarbejde samtidig med, at vi benytter de mest moderne værktøjer. Alt i alt betyder dette, at vi er hurtige med vores arbejde, hvilket også vil kunne ses på vores priser, når du indhenter et tilbud hos os.


Store tømreropgaver – og små

Gennem de efterhånden mange års arbejde som tømrer har vi skabt et stærkt netværk af stabile kollegaer, der fra tid til anden indgår i vores virksomhed med deres arbejdskraft. 
Det betyder, at ingen opgave er for stor – og ingen opgave er for lille.

Visborg Byggeservice fungerer også som byggeleder på større opgaver og entrepriser og sikrer, at de forskellige håndværkere, der indgår i byggeriet, udfører deres arbejde i den rigtige rækkefølge, så der ikke spildes dyr tid på at vente på hinanden…

Vi lægger stor vægt på dialog – hele vejen

Hos Visborg Byggeservice starter vi alle opgaver med en indgående snak med vores kunde om forventninger til det færdige resultat og materialer mv., lige som vi gerne tager mod input undervejs i byggeriet. Vi arbejder altid for tilfredse kunder.

Har du en forespørgsel? Send en besked via formularen, ring på 40 51 84 42 eller send os en email på bb@visborg-byggeservice.dk og hør hvad vi kan gøre for dig.