Send en besked
Ring os op

Tagrenovering og nyt tag i Hadsund, Hobro og omegn

Din tagrenovering er i erfarne hænder hos Visborg Byggeservice i Hadsund nær Hobro

Et godt og velfungerende tag er er noget af det, der betyder allermest for et hus. Er taget utæt, risikerer du at den underliggende bærende tagkonstruktion tager skade, og har derfor brug for en tagrenovering. 
Og rent visuelt er et flot tag noget, der glæder øjnene – både familiens egne, gæster og eventuelle købere.

Reparation og udskiftning af alle tagstørrelser

Visborg Byggeservice har mange års erfaring med udskiftning og tagrenovering af tage. Vi arbejder med tage i alle størrelser, fra taget i udhuset til den kommunale sportshal.
Vi tilbyder også reparationer af taget, herunder udskiftning af tagplader og tageftersyn, hvor dit tag kommer under luppen.

Specielt tagtilbud til 70’er huse

Visborg Byggeservice har rigtig mange opgaver, hvor vi renoverer tage på huse fra 1970’erne. Tiden er nu kommet til, at de skal udskiftes, og vi har opsamlet mange erfaringer med netop disse tage.
Vi renoverer fx ofte disse tage med specielle tagsten, der vejer betydeligt mindre end andre tagsten. Det betyder, at de eksisterende tagspær og andet træværk ikke behøver skiftes, og så er der penge at spare.

Nyt tag sparer på energien

Visborg Byggeservice rådgiver gerne om diverse regler og kravene til isolering i forbindelse med tagrenoveringer.
Vi kan også tilbyde energivejledning, hvor vi vurderer, hvor stort varmetab (kroner og øre!) der er med det nuværende tag, og hvor mange penge, der kan spares med et nyt tag, der er isoleret efter reglerne.
På den måde kan vi fortælle dig, hvor lang tid der går, inden det nye tag er betalt med besparelserne i varme.

Kontakt os omkring tagrenovering

Overvejer du at udskifte taget eller udnytte loftet, er du velkommen til at kontakte mig. 
Ring til Visborg Byggeservice på 40518442 eller send en mail til bb@visborg-byggeservice.dk. Vi har beliggenhed i Hadsund nær Hobro, Randers og Aalborg. Læs mere om os.

Har du en forespørgsel? Send en besked via formularen, ring på 40 51 84 42 eller send os en email på bb@visborg-byggeservice.dk og hør hvad vi kan gøre for dig.