Send en besked
Ring os op

Udskiftning af vinduer i Hadsund nær Hobro, Randers og Aalborg

Trænger boligen til udskiftning af vinduer?

Vinduer holder ikke evigt. Typisk er det træværket, der ikke kan mere, eller man ønsker nye, mere energirigtige vinduer.
 Visborg Byggeservice har mange års erfaring med udskiftning af vinduer og er altid friske på at komme med et supergodt tilbud – både på udskiftning af et enkelt vindue og på vinduesmontage i en hel ejendom. Læs mere om os.

Danskproducerede vinduer af høj kvalitet

Vi benytter kun danskproducerede kvalitetsvinduer, og her er der rigtig mange forskellige typer af vinduer at vælge mellem og tage stilling til.
Ofte udskifter man til samme type vindue, som der allerede sidder i huset. Men man kan også vælge andre typer – fx kan det være flot at udskifte vinduer med ét stort glas til vinduer med sprosser, som huset måske i sin tid blev født med.
Vi hjælper gerne med at vælge mellem trævinduer, vinduer med en kombination af træ og aluminium og plastvinduer.

Nye vinduer giver store besparelser på varmeregningen

Når man får monteret nye vinduer, vil man som tommelfingerregel kunne opnå store besparelser på varmeregningen, i og med at de gamle utætte vinduer, måske med enkeltglas, udskiftes til nye energibesparende vinduer.

Vi kender alle de forskellige glasløsninger, der gør livet lettere – og varmere. Dels er alle nye glas langt mere varmeøkonomiske end før i tiden, men du kan også få glas, der dæmper trafikstøj eller glas, der skærmer mod indkig.

Kontakt os omkring dine nye vinduer

Overvejer du at få udskiftet dine vinduer, er du velkommen til at kontakte mig. 
Ring til Visborg Byggeservice på 40518442 eller send en mail til bb@visborg-byggeservice.dk. Vi har beliggenhed i Hadsund nær Hobro, Randers og Aalborg.

PS! Vi kan levere dine nye vinduer i løbet af kun 4 arbejdsdage.

Har du en forespørgsel? Send en besked via formularen, ring på 40 51 84 42 eller send os en email på bb@visborg-byggeservice.dk og hør hvad vi kan gøre for dig.